کروبی: در اداره کشور باید از همه نیروهای مستعد بهرهمند شد
گروه سیاسی: مهدی کروبی، کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دیدار مولوی عبدالحمید در زاهدان، ضمن ابراز تاسف شدید از حوادث اخیر این شهر اظهار کرد: بدون شک این حوادث ناگوار، کار دستهایی است که هدفشان جز ایجاد اختلاف و درگیری در میان ملت ایران چیز دیگری نیست.
به گزارش سحام نیوز، کروبی با تاکید بر آنکه قطعا دامن اهل سنت و تشیع ایران از این حوادث پاک است، گفت: البته آنچه نباید فراموش شود، آن است که تدبیر مسوولان در اینگونه موارد در جلوگیری از گسترش این حوادث موثر است.
کد خبر: ۲۵۸۱۱۰
کروبی با تاکید بر آنکه ایران متعلق به همه ایرانیان است، تصریح کرد: در اداره کشور باید از همه نیروهای مستعد و توانمند اعم از اهل سنت و اهل تشیع، مسیحی و همین طور همه اقوام گوناگون بهره مند شد.وی با اشاره به ضرورت گسترش تعاملات فرهنگی داخل کشور، بر لزوم هوشیاری مردم در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد.کروبی همچنین در گفتگو با خبرنگاران درباره حضور زنان و اقوام در کابینه احتمالیاش گفت: به حضور گسترده زنان در عرصههای اجرایی اعتقاد دارم و آنهایی که مرا میشناسند میدانند که در ادوار مجلس نیز همواره حامی حقوق زنان بودهام.